Căci acesta este sângele meu(Car ceci est mon sang) (IX) – Nathalie Rheims
Traduceri
Alumanu
decembrie 29, 2016
0

Pădurea Ferrières. 28 iunie. 1h

Cerul era degajat, luna plină atât de intensă încât membrii confreriei răului puteau să se distingă limpede în luminiş, unde se desfăşurau, o dată la douăzeci de nopţi, ceremoniile lor secrete.

Cel care reprezenta simbolic îngerul a fost legat, cu ochii acoperiţi, de un copac. Fiecare membru trecea prin faţa lui punând, după ritual, două degete pe gâtul lui, în dreptul jugularei.

Apoi maestrul de ceremonie a luat un vas sacru aşezat pe o piatră plată, şi ridicând recipientul spre cer, pronunţă următoarele:

-Beţi, căci acesta este sângele meu, sângele Noii Alianţe care ne va conduce până la triumful absolut al răului în ziua Judecăţii de apoi.

-Căci acesta este sângele meu!

-Sângele care ne va elibera de învelişul nostru terestru şi ne va permite să ne alăturăm celor morţi în învierea din veac.

-Căci acesta este sângele meu!!

-Cred în crearea lumii prin Satan. Cred în desăvârşirea de la sfârşitul timpului şi la întoarcerea la nihil. Cred că sângele îngerului este sângele salvării noastre.

-Căci acesta este sângele meu!

-În vecii vecilor.

-Amin.

După ce acest credo a fost recitat, au revenit, unul după altul, în jurul îngerului şi, după ce l-au salutat, şi-au pus buzele pe gâtul lui, mereu în acelaşi loc.

Ritualurile esotrzice s-au înlănţuit timp de o oră. Apoi adepţii s-au adunat în castelul Ferrières, unde au închiriat în fiecare lună galeria cea mare pentru întâlnirile lor.  

 

Editeaza textul
0 votes, average: 0,00 out of 1 (0 voturi)
Trebuie sa fiti logati ca sa puteti vota.
Loading...

Scrie un comentariu

You must be logged in to post a comment.

ChatApasa aici pentru chat !+