Termeni si conditii

Pentru a utiliza acest site aveți obligația de a vă înregistra.

Utilizând site-ul www.qproza.com sunteți de acord cu termenii și condițiile expuse mai jos. 

Obligațiile site-ului www.qproza.com

Administratorul site-ului www.qproza.com  va lua toate măsurile rezonabile de utilizare a unui sistem electronic care sa funcționeze în condiții operaționale și de siguranță, fără a garanta însă controlul și securitatea acestui sistem. Semnalati imediat orice disfuncție.

www.qproza.com  nu poate fi făcut responsabil pentru eventualele pierderi de informații sau pentru indisponibilitați fără avertisment, în perioade scurte de timp, cauzate de disfunctionalitați ale serverului pe care este postat site-ul.

Administratorul site-ului www.qproza.com  va lua toate măsurile rezonabile ca toate informațiile cu caracter personal furnizate să fie colectate și procesate fără a fi făcute cunoscute unor terți, asigurându-se păstrarea în siguranță și confidențialitatea acestora, în conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (modificată prin Legea nr. 102/2005, Legea nr. 278/2007, Legea nr. 141/2010, precum și cu toate modificările ulterioare) din România privind protecţia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Vă încurajăm să respectați prevederile Legii nr 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, din România, cu toate modificările ulterioare și de asemenea vă încurajăm să semnalați orice încălcare a drepturilor de autor și drepturilor conexe.

Vă încurajăm să semnalați orice abuz administratorului site-ului www.qproza.com  privind postările de texte, imagini, filme, comentarii care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură.

Administratorul site-ului poate accesa în orice moment conținuturile postate pe site, exclusiv pentru scopul pentru care a fost conceput acest site. 

 Obligațiile utillizatorilor

Site-ul www.qproza.com  funcționează în conformitate cu legislația din România și Uniunea Europeană. Utilizând fișierele și conținutul acestui site aveți obligația să cereți permisiunea de reproducere a oricărei părți care nu vă aparține. Folosirea oricăruia dintre elementele acestui site fără obținerea acordului proprietarului site-ului se pedepsește conform legilor în vigoare. Fac excepție textele postate de autori.

Nu utilizați acest site pentru a posta texte și comentarii care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență, ură, xenofobie, antisemitism – toate aceste conținuturi personale ilegale vor fi șterse fără preaviz și contul dvs. va fi suspendat fără a mai avea acces la portofoliile/paginile personale. Orice abuz semnalat va fi luat în considerare.

Sunt ilegale activitatea intenționată de a încărca fișiere cu conținuturi virusate și accesul neautorizat la parolele și conturilor utilizatorilor.

Raportați imediat administratorului site-ului orice comportament inadecvat. Feedback-ul dvs ne va permite să facem ajustări adecvate site-ului. Verificați termenii și condițiile de utilizare ori de cate ori vizitați acest site.

Utilizarea site-ului de către persoane sub 18 ani este permisă doar cu acordul profesorilor, părinților, tutorilor. Minorii care au postat creații personale pe site-ul www.qproza.com  și tutorii acestora acordă organizatorului dreptul gratuit de reproducere online și difuzare a acestora.

Membrii qPROZA sunt persoane care postează cu numele real sau cu pseudonim, fără restricții legate de numărul textelor postate. La cererea motivată a administratorului, sub garanția confidențialității, orice membru qPROZA este obligat să-și declare identitatea reală.
Ceea ce se postează  pe site-ul www.qproza.com este interzis de a mai fi postat și pe alte publicații online, așa cum nu poți publica același text în două reviste literare sau aceeași carte la două edituri diferite ! Fac excepție pagina personală pe Fb, blogul și site-ul personal.
Nerespectarea acestui principiu deontologic atrage excluderea din grup și de pe publicațiile qPROZA.

Postați OBLIGATORIU CU DIACRITICE !
Postați direct cu copy-paste sau cu documente atașate dacă textul este prea lung. Nu postați cu link-uri !
NU FACEȚI MODIFICĂRI PE TEXTUL POSTAT după comentarii !
Evitați să atașați  ILUSTRAȚII la textele postate care nu vă aparțin ! Dacă o veți face, vă asumați încălcarea legii dreptului de autor prin reproducerea neautorizată a operelor grafice.  Puteți să atașați  fotografii de copertă, fotografii de la evenimente literare, afișe cu tematică literară ale unor evenimente.

POSTAȚI atunci CÂND SUNTEȚI SIGURI CĂ AȚI SCRIS CEVA DEOSEBIT !
COMENTARIILE voastre CRITICE la textele postate sunt așteptate cu maxim interes. Faceți comentarii sincere, civilizate, profesioniste dacă e posibil și nu like-uri partizane și stupide.
Administratorii qPROZA nu vor aproba spre postare texte cu un nivel literar scăzut, redactate defectuos gramatical.
Apartenența la comunitatea qPROZA implică acceptarea acestor termeni si conditii.

ChatApasa aici pentru chat !+